• Vartiointi
 • Paikallisvartiointi

  Paikallisvartiointi on toimeksiantoon perustuvaa vartiointitoimintaa. Vartijan läsnäololla pidetään toimintaympäristö turvallisena, häiriöttömänä ja toimivana. Tarjoamme sekä tilapäistä että jatkuvaa paikallisvartiointia. Palvelu muokataan tarpeittesi mukaan sopivaksi.

  Toteutamme paikallisvartiointia erilaisilla työnimikkeillä, kuten aulavahtimestari. Tässä paikallisvartijan perinteisestä työstä poikkeavassa tehtävässä näkyy työntekijöidemme hyvä kielitaito ja hyvät asiakaspalvelutaidot.

  Paikallisvartija on kiinteistön kokonaisturvallisuudesta huolehtiva henkilö. Hän ohjaa, neuvoo ja opastaa kohteen henkilökuntaa ja vieraita asiakkaan kanssa laadittujen ohjeiden mukaisesti.

  Vahtimestaripalvelut

  Tarjoamme Vahtimestaripalveluamme yrityksille sekä julkishallinnon kohteisiin. Vahtimestaripalvelullamme yritys voi nostaa henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuustasoa vastaamalla kasvavaan väkivallan uhkaan. Vahtimestarimme tuottavat turvallisuutta toimipaikassaan sen asiakkaille kuin myös toimipaikan henkilökunnalle. Vahtimestarimme tekevät myös muita työtehtäviä asiakkaillemme, heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan.

  Aulapalvelut

  Aulapalvelun tehtävänä on toivottaa vieraat tervetulleiksi, sekä saada heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Palvelulla luodaan viihtyvyyttä ja turvataan myös koko kiinteistön toimintaa.

  Aulapalvelupakettimme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan kielitaitovaatimukset huomioiden. Henkilökuntamme on ystävällistä ja heillä on aina kohteeseen sopiva koulutus, IT-taidot, sekä vartijan koulutus. Aulapalveluvartija valvoo tarvittaessa kohdettaan myös video- ja kulunvalvontajärjestelmien avulla.

  Myymälävartiointi

  Kaupanalalle tarjoamme Vahtimestaripalveluamme, jolla yritys voi nostaa henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuustasoa vastaamalla kasvavaan väkivallan uhkaan. Vahtimestarimme tuottavat turvallisuutta toimipaikassaan kohteen asiakkaille sekä henkilökunnalle. Vahtimestarimme tekevät myös muita työtehtäviä asiakkaillemme, heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan.

  Myymälätarkkailu

  Näpistelyn ja hävikin vähentämiseen suunnattu palvelumme, jossa yhdessä asiakkaan kanssa kartoitetaan tuotteiden hävikki ja niihin kohdistuva näpistely. Tulosten perusteella voidaan kohdentaa ja parantaa tuotteiden valvontaa.

  Tarjoamme vähittäiskaupoille Myymäläetsivät ja -tarkkailijat -palveluamme, johon voidaan liittää vahtimestari- ja kameravalvontapalvelut asiakkaan toiveiden mukaan. Näillä palveluilla saadaan hyviä tuloksia hävikin pienentämisessä. Raportoimme saavutetuista tuloksista ja teemme niiden pohjalta asiakkaan kanssa jatkosuunnitelman tulevista toimenpiteistä.